beta version

Inscrierea la examenul de rezidentiat 2011

28/09/2011
Ministerul Sanatatii organizeaza la data de 20.11. 2011, concurs de intrare in rezidentiat pe post si rezidentiat pe loc in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie.

Concursul se desfasoara in centrele universitare Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Targu-Mures si Timisoara.

Inscrierile pentru rezidentiatul pe loc se fac la directiile de sanatate publica, respectiv la ministerele cu retea sanitara proprie, din momentul aparitiei in presa a publicatiei de concurs pana la data de 7 octombrie 2011, inclusiv.

Pentru solutionarea solicitarilor candidatilor, ca urmare a dificultatilor intampinate la inscrire, facem urmatoarele precizari lamuritoare:

1. Candidatii inscrisi la concursul pe loc, la nivelul oricarei Directii de Sanatate Publica, vor opta la inscriere pentru centrul universitar in care doresc sa sustina concursul si vor concura in data de 20.11.2011 dupa cum urmeaza:

  • centrul universitar Bucuresti concureaza pentru locurile publicate de catre centrele universitare Bucuresti si Constanta;
  • centrul universitar Cluj-Napoca concureaza pentru locurile publicate de catre centrele universitare Cluj-Napoca si Oradea;
  • centrul universitar Craiova concureaza pentru locurile publicate de catre centrele universitare Craiova si Brasov;
  • centrul universitar Iasi concureaza pentru locurile publicate de catre centrele universitare Iasi si Galati;
  • centrul universitar Targu Mures concureaza pentru locurile publicate de catre centrele universitare Targu Mures si Sibiu;
  • centrul universitar Timisoara concureaza pentru locurile publicate de catre centrele universitare Timisoara si Arad.

2. Inscrierile la rezidentiatul pe post se vor face la Directia de Sanatate Publica a judetului in care se afla unitatea sanitara care a scos postul la concurs. Candidatii care opteaza pentru sustinerea concursului pe post, nu sunt conditionati sa faca dovada domiciliului in judetul care a scos postul la concurs.

3. Candidatii cetateni de origine etnica romana din Republica Moldova, Albania, Bulgaria, Macedonia, Serbia, Ucraina si Ungaria si etnicii romani cu domiciliul stabil in strainatate se inscriu la concurs la Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, cu respectarea prevederilor publicatiei de concurs.

Ne intereseaza parerea ta

denta 2014